Giriş Kayıt
Leo Anchóriz

Leo Anchóriz (54)


Oyuncu, Sanat Yönetmeni, Senarist

Leopoldo de Anchóriz Fustel, 22 Eylül 1932 Almería, Almería, İspanya doğumlu oyuncu, sanat yönetmeni, senarist.

Dehşet (1963) yapımıyla biliniyor.

Leo Anchóriz, 17 Şubat 1987 tarihinde (54 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leopoldo de Anchóriz Fustel
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1932
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 1987
Doğum Yeri: Almería, Almería, İspanya
Diğer Bir İsmi: Leo Anchoris
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 43 Komedi Oyuncu 5.5 514
1974 42 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 109
1973 41 Western Oyuncu 5.2 64
1971 Dram Oyuncu    
1971 39 Suç Senarist 5.3 552
1970 38 Western Oyuncu 6.4 152

Son Baskın
1969 37 Western Oyuncu 5.8 373
1968 36 Western Oyuncu 6.4 404

Dehşet
1963 31 Korku Oyuncu 5.1 456
1963 31 Macera Oyuncu 6.0 254
1963 31 Macera Oyuncu 4.7 302
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019