Giriş Kayıt
Suzan Anbeh

Suzan Anbeh (49)


Oyuncu

Suzan Anbeh, 18 Mart 1970 Oberhausen, Almanya doğumlu oyuncu.

Fransız Öpücüğü (1995), Agnes ve Kardeşleri (2004), (2009) Kapı (2009), (2011) The Theatre Bizarre (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1970
Doğum Yeri: Oberhausen, Almanya
Diğer Bir İsmi: Susan Anbeh
Burcu: Balık
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Dram Oyuncu 6.0 234
2017 Komedi Oyuncu 6.5 186
2015 Komedi Oyuncu 5.9 30
2014 Komedi Oyuncu 7.2 74
2014 Komedi Oyuncu 7.0 55
2013 Komedi Oyuncu 5.1 45
2012 Komedi Oyuncu 6.2 18
2012 Suç Oyuncu 6.7 67
2012 Komedi Oyuncu 6.5 50
2011 41 Korku Oyuncu 5.2 3,672
2011 41 Suç Oyuncu 5.1 42

Takiye: Allah'ın Yolunda
2010 40 Dram Oyuncu 5.2 339
2010 Suç Oyuncu 7.4 735

Kapı
2009 39 Dram Oyuncu 6.7 4,647
2006 Suç Oyuncu 7.1 140
2006 Dram Oyuncu 3.1 31
2006 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,942
2004 Suç Oyuncu 5.6 111

Agnes ve Kardeşleri
2004 34 Komedi Oyuncu 6.7 1,635
2004 Dram Oyuncu 5.0 96
2003 Suç Oyuncu 5.3 118
2003 Suç Oyuncu 6.9 59
2002 Komedi Oyuncu 6.2 248
2001 Suç Oyuncu 5.9 198

Katil Olursam
1999 29 Komedi Oyuncu 5.4 62
1997 Suç Oyuncu 5.0 169

Güzel Bir Gün
1996 26 Komedi Oyuncu 6.5 40,582

Fransız Öpücüğü
1995 25 Komedi Oyuncu 6.6 44,029
1994 Suç Oyuncu 7.1 115
1993 Dram Oyuncu 3.5 153
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019