Giriş Kayıt
John Amplas

John Amplas (69)


Oyuncu, Makyaj, Oyuncu Yönetmeni

John Amplas, 23 Haziran 1949 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, makyaj, oyuncu yönetmeni.

Martin (1978), (1985) Ölülerin Günü (1985), (1982) Korku Şovu (1982), (1981) Şovalyeler (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1949
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 67 Komedi Oyuncu 3.2 87
2014 65 Komedi Oyuncu 8.6 34
2011 62 Belgesel Oyuncu 5.0 43
2001 52 Dram Oyuncu 6.7 845

Hayatı Emen Karanlık
1993 44 Korku 5.9 14,044

Ölülerin Günü
1985 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 56,640
1985 36 Belgesel Oyuncu 6.6 691

Korku Şovu
1982 33 Komedi Oyuncu 6.9 36,388

Şovalyeler
1981 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,800
1980 31 Korku Oyuncu 4.0 627

Ölülerin Şafağı
1978 29 Korku Makyaj
Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
Çeşitli
8.0 101,469
1978 29 Dram Oyuncu 7.2 8,642
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018