Giriş Kayıt
Álvaro del Amo

Álvaro del Amo


Senarist, Yönetmen

Álvaro del Amo, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Alvaro del Amo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Biyografi Senarist 6.2 621
2004 Dram Yönetmen 5.7 301

Kıskançlık
1999 Dram Senarist 6.2 476

Çıplak Bakış
1998 Dram Senarist 4.8 433
1997 Dram Senarist 7.4 2,061
1993 Dram Senarist 6.4 283
1991 Suç Senarist 7.3 2,510
1985 Suç Senarist 7.9 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019