Giriş Kayıt
Marisa Amenta

Marisa Amenta


Makyaj

Marisa Amenta, makyaj.

Motosiklet Günlüğü (2004), Yolda (2012), Gelinin Oğlu (2001), Aura... (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.8 1,831

Zirve
2017 Dram Makyaj 6.0 2,127
2014 Komedi Makyaj 6.1 603

Yolda
2012 Macera Makyaj 6.1 36,902
2012 Suç Makyaj 5.5 1,492
2011 Komedi Makyaj 5.5 334

Dönüşsüz
2010 Dram Makyaj 6.9 627

Akbaba
2010 Suç Makyaj 6.9 6,110
2010 Komedi Makyaj 6.4 378

Başıboş
2009 Dram Makyaj 6.8 2,326

Balık Çocuk
2009 Dram Makyaj 5.9 1,773
2008 Komedi Makyaj 6.7 6,945

Karanlık Kutu
2008 Dram Makyaj 6.7 126
2008 Komedi Makyaj 5.7 187
2008 Dram Makyaj 7.2 158

Agnus Dei
2008 Dram Makyaj 6.8 330

Başsız Kadın
2008 Dram Makyaj 6.5 2,747
2006 Makyaj 6.8 29

Bir Kaçışın Güncesi
2006 Suç Makyaj 7.3 2,852

Aile Kanunu
2006 Komedi Makyaj 6.9 1,327
2005 Dram Makyaj 6.7 250

Aura...
2005 Suç Makyaj 7.3 10,552

Küçük Azize
2004 Dram Makyaj 6.7 2,752

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Makyaj 7.8 89,382
2004 Dram Makyaj 7.6 1,141

Kırmızı Ayı
2002 Suç Makyaj 7.2 1,641

Every Stewardess Goes to Heaven
2002 Komedi Makyaj 6.7 644

Gelinin Oğlu
2001 Komedi Makyaj 7.9 11,706

Miras
2001 Dram Makyaj 7.3 546

Bataklık
2001 Komedi Makyaj 7.0 3,416
1998 Dram Makyaj 6.7 191
1995 Dram Makyaj 7.1 647
1993 Biyografi Makyaj 7.2 351
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,809) The 100 (2,626) La casa de papel (2,050) Castle Rock (1,898) Sharp Objects (1,665) Preacher (1,489) The Sinner (1,184) Vikings (1,049) Westworld (874) Friends (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018