Giriş Kayıt
Duane Ament

Duane Ament (83)


Oyuncu

Duane Ament, 18 Mart 1935 doğumlu oyuncu.

Muscle Beach Party (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1935
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 30 Western Oyuncu 5.9 281
1965 30 Komedi Oyuncu 5.6 2,137
1963 28 Komedi Oyuncu 5.8 1,643
1963 28 Dram Oyuncu 3.7 213
1962 27 Komedi Oyuncu 5.9 722
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018