Giriş Kayıt
Duane Ament

Duane Ament (83)


Oyuncu

Duane Ament, 18 Mart 1935 doğumlu oyuncu.

Muscle Beach Party (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1935
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 30 Western Oyuncu 5.8 209
1965 30 Komedi Oyuncu 5.6 2,097
1963 28 Komedi Oyuncu 5.8 1,614
1963 28 Dram Oyuncu 3.6 186
1962 27 Komedi Oyuncu 5.9 650
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018