Giriş Kayıt
Christopher Ambrose

Christopher Ambrose


Senarist, Yapımcı

Christopher Ambrose, senarist, yapımcı.

Instinct (2018), Harry's Law (2011), (2014) NCIS: New Orleans (2014), (1999) Judging Amy (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Ambrose
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Senarist
Yapımcı
6.4 3,630
2014 Suç Senarist
Yapımcı
6.8 11,876
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 5,537
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 127,487
2003 Komedi Senarist
Çeşitli
6.7 106
2002 Suç Senarist 6.7 304
1999 Dram Senarist
Çeşitli
7.0 5,029
1990 Suç Yapımcı
Senarist
7.7 28,429
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018