Giriş Kayıt
Samuel Amar

Samuel Amar


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Samuel Amar, yapım yöneticisi, oyuncu.

Aşk Uğruna (2008), Elle s'en va (2013), Değiş Tokuş (2008), La petite Lili (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Yapım Yöneticisi 6.4 117
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 1,683
2010 Müzikal Oyuncu 5.2 146

Aşk Uğruna
2008 Suç Yapım Yöneticisi 7.2 7,199

Değiş Tokuş
2008 Komedi Yapım Yöneticisi
Oyuncu
5.5 1,891
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 283
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Oyuncu
6.3 1,463
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 1,229
1992 Suç Çeşitli 7.5 1,338
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018