Giriş Kayıt
Samuel Amar

Samuel Amar


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Samuel Amar, yapım yöneticisi, oyuncu.

Aşk Uğruna (2008), Elle s'en va (2013), Değiş Tokuş (2008), Küçük Lili (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Yapım Yöneticisi 6.7 242
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 1,985
2010 Müzikal Oyuncu 5.2 169

Aşk Uğruna
2008 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 8,024

Değiş Tokuş
2008 Komedi Yapım Yöneticisi
Oyuncu
5.5 2,210
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 4.9 303

Küçük Lili
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Oyuncu
6.3 1,543

Kar Sınıfı
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 1,320
1992 Suç Çeşitli 7.4 1,537
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019