Giriş Kayıt
Ryo Amamiya

Ryo Amamiya


Oyuncu

Ryo Amamiya, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ryô Amamiya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu    
2015 Korku Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.7 25
2001 Dram Oyuncu 7.1 680
1998 Romantik Oyuncu 7.2 8
1996 Dram Oyuncu 6.3 78
1995 Dram Oyuncu 6.4 8
1994 Oyuncu 6.4 27
1993 Biyografi Oyuncu 7.2 12

The Rocking Horsemen
1992 Komedi Oyuncu 7.2 44

Beijing Watermelon
1989 Dram Oyuncu 7.3 30
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019