Giriş Kayıt
Elda Alvigini

Elda Alvigini (51)


Oyuncu

Elda Alvigini, 02 Mayıs 1968 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

I Cesaroni (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1968
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 51 Komedi Oyuncu 4.6 34
2017 49 Dram Oyuncu 5.8 315
2006 Komedi Oyuncu 5.4 484
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 26
2006 38 Korku Oyuncu 4.9 74
2005 37 Komedi Oyuncu 6.4 3,278
1999 31 Dram Oyuncu 6.7 426
1993 25 Suç Oyuncu 6.8 765
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019