Giriş Kayıt
Nuri Altinok

Nuri Altinok


Oyuncu

Nuri Altinok, Kizilcahamam, Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu.

Karacaoğlan'ın Kara Sevdası (1959) yapımıyla biliniyor.

Nuri Altinok, 16 Ekim 1993 tarihinde (23 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 16 Ekim 1993
Doğum Yeri: Kizilcahamam, Ankara, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Dram Oyuncu 5.6 33
1970 Romantik Oyuncu 5.4 62
1970 Macera Oyuncu 6.8 9
1966 Dram Oyuncu    
1966 Dram Oyuncu 5.6 8
1965 Komedi Oyuncu 5.4 35
1965 Dram Oyuncu 6.4 102
1965 Macera Oyuncu 5.8 8
1965 Komedi Oyuncu 7.2 56
1965 Dram Oyuncu    
1965 Dram Oyuncu 5.3 10
1965 Dram Oyuncu    
1964 Komedi Oyuncu 6.5 27
1963 Dram Oyuncu 7.6 54
1959 Dram Oyuncu 6.1 21
1955 Dram Oyuncu    
1953 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019