Giriş Kayıt
Edward L. Alperson Jr.

Edward L. Alperson Jr. (44)


Yapımcı, Müzisyen

Edward Lee Alperson Jr., 03 Nisan 1925 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu yapımcı, müzisyen.

Invaders from Mars (1953) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edward Lee Alperson Jr.
Doğum Tarihi: 03 Nisan 1925
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marslı İstilacılar
1986 Korku Yapımcı 5.5 6,854
1958 33 Suç Müzik 6.1 197
1956 31 Romantik Müzik 5.3 400
1953 28 Macera Yapımcı 4.5 72
1953 28 Aksiyon Yapımcı 5.5 126
1953 28 Korku Yapımcı 6.4 6,370
1952 27 Komedi Yapımcı 7.2 125
1951 26 Yapımcı 5.3 97
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019