Giriş Kayıt
Bud Alper

Bud Alper (82)


Sesler

Bud Alper, 24 Ağustos 1930 doğumlu sesler.

Bıçak Sırtı (1982), Ölümsüz Aşk (1994), Ölsem Daha İyi (1985), Ladyhawke (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Bud Alper, 19 Aralık 2012 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1930
Ölüm Tarihi: 19 Aralık 2012
Diğer Bir İsmi: Buddy Alper | H. Bud Alper | Howard 'Bud' Alper |
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 70 Dram Sesler 6.4 263
1998 68 Aksiyon Sesler 5.5 1,028
1997 67 Müzikal Sesler 6.4 4,395

Ölümsüz Aşk
1994 64 Aksiyon Sesler 7.6 150,382
1994 64 Komedi Sesler 5.4 5,291
1991 61 Sesler    

Üşütük Polisler
1990 60 Aksiyon Sesler 4.8 3,611
1988 Aksiyon Sesler 7.8 1,080
1987 Suç Sesler 6.4 1,448
1986 56 Suç Sesler    
1986 56 Biyografi Sesler    
1985 55 Macera Sesler 7.0 37,993
1985 55 Komedi Sesler 4.4 992

Ölsem Daha İyi
1985 55 Komedi Sesler 7.2 37,346
1985 55 Komedi Sesler 6.6 4,560
1984 54 Komedi Sesler 6.1 1,916

Müthiş İkili
1983 53 Komedi Sesler 4.6 3,115

İki Beyinli Adam
1983 53 Komedi Sesler 6.4 20,846
1982 52 Komedi Sesler 5.8 2,089

Bıçak Sırtı
1982 52 Bilim-Kurgu Sesler 8.2 594,923

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 52 Komedi Sesler 6.8 16,924
1982 52 Dram Sesler 4.5 155
1981 Dram Sesler 7.5 567
1979 49 Komedi Sesler 7.7 19,292
1979 49 Aksiyon Sesler    

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 9,767
1978 48 Komedi Sesler 5.8 525

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 47 Dram Sesler    
1976 46 Dram Sesler 8.1 448,123
1976 46 Korku Sesler 5.0 924
1974 Dram Sesler 7.4 445
1973 43 Suç Sesler 6.4 785
1973 43 Dram Sesler 6.3 1,102
1973 43 Aksiyon Sesler 5.9 2,167
1973 43 Suç Sesler 6.8 2,294
1973 43 Dram Sesler 6.9 3,811

Valdez geliyor
1971 41 Western Sesler 6.9 2,714

Küçük Dev Adam
1970 40 Komedi Sesler 7.6 29,530
1970 40 Dram Sesler    

Parayı Al Ve Kaç
1969 39 Komedi Sesler 7.3 23,072
1968 Suç Sesler 7.4 4,800
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,915) Better Call Saul (3,184) The 100 (1,974) La casa de papel (1,860) Sharp Objects (1,376) Suits (1,285) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (954) Westworld (845)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018