Giriş Kayıt
Bud Alper

Bud Alper (82)


Sesler

Bud Alper, 24 Ağustos 1930 doğumlu sesler.

Bıçak Sırtı (1982), Ölümsüz Aşk (1994), Ölsem Daha İyi (1985), Ladyhawke (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Bud Alper, 19 Aralık 2012 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1930
Ölüm Tarihi: 19 Aralık 2012
Diğer Bir İsmi: Buddy Alper | H. Bud Alper | Howard 'Bud' Alper |
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 70 Dram Sesler 6.3 281
1998 68 Aksiyon Sesler 5.5 1,081
1997 67 Müzikal Sesler 6.5 5,275

Ölümsüz Aşk
1994 64 Aksiyon Sesler 7.6 152,682
1994 64 Komedi Sesler 5.4 5,912
1991 61 Sesler 5.7 213

Üşütük Polisler
1990 60 Aksiyon Sesler 4.8 4,055
1988 Aksiyon Sesler 7.8 1,132
1987 Suç Sesler 6.4 1,993
1986 56 Suç Sesler 6.3 1,357
1986 56 Biyografi Sesler 8.0 220
1985 55 Macera Sesler 7.0 38,786
1985 55 Komedi Sesler 4.5 1,103

Ölsem Daha İyi
1985 55 Komedi Sesler 7.2 38,026
1985 55 Komedi Sesler 6.6 4,807
1984 54 Komedi Sesler 6.1 2,121

Müthiş İkili
1983 53 Komedi Sesler 4.8 3,556

İki Beyinli Adam
1983 53 Komedi Sesler 6.4 22,091
1982 52 Komedi Sesler 5.9 2,351

Bıçak Sırtı
1982 52 Bilim-Kurgu Sesler 8.2 612,599

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 52 Komedi Sesler 6.8 18,588
1982 52 Dram Sesler 4.6 171
1981 Dram Sesler 7.5 611
1979 49 Komedi Sesler 7.7 19,719
1979 49 Aksiyon Sesler 6.8 313

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 10,007
1978 48 Komedi Sesler 5.8 606

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 47 Dram Sesler 8.2 163
1976 46 Dram Sesler 8.1 460,726
1976 46 Korku Sesler 5.0 1,105
1974 Dram Sesler 7.4 586
1973 43 Suç Sesler 6.4 860
1973 43 Dram Sesler 6.4 1,302
1973 43 Aksiyon Sesler 5.8 2,275
1973 43 Suç Sesler 6.7 2,378
1973 43 Dram Sesler 6.9 4,091

Valdez geliyor
1971 41 Western Sesler 6.8 2,905

Küçük Dev Adam
1970 40 Komedi Sesler 7.6 30,043
1970 40 Dram Sesler 7.5 742

Parayı Al Ve Kaç
1969 39 Komedi Sesler 7.3 25,755
1968 Suç Sesler 7.4 4,936
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019