Giriş Kayıt
Bud Alper

Bud Alper (82)


Sesler

Bud Alper, 24 Ağustos 1930 doğumlu sesler.

Bıçak Sırtı (1982), Ölümsüz Aşk (1994), Ölsem Daha İyi (1985), Ladyhawke (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Bud Alper, 19 Aralık 2012 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1930
Ölüm Tarihi: 19 Aralık 2012
Diğer Bir İsmi: Buddy Alper | H. Bud Alper | Howard 'Bud' Alper |
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 70 Dram Sesler 6.3 280
1998 68 Aksiyon Sesler 5.5 1,073
1997 67 Müzikal Sesler 6.5 5,204

Ölümsüz Aşk
1994 64 Aksiyon Sesler 7.6 151,348
1994 64 Komedi Sesler 5.4 5,827
1991 61 Sesler 5.6 206

Üşütük Polisler
1990 60 Aksiyon Sesler 4.8 3,976
1988 Aksiyon Sesler 7.8 1,118
1987 Suç Sesler 6.4 1,948
1986 56 Suç Sesler 6.3 1,332
1986 56 Biyografi Sesler 8.0 218
1985 55 Macera Sesler 7.0 38,317
1985 55 Komedi Sesler 4.5 1,097

Ölsem Daha İyi
1985 55 Komedi Sesler 7.2 37,608
1985 55 Komedi Sesler 6.6 4,700
1984 54 Komedi Sesler 6.1 2,083

Müthiş İkili
1983 53 Komedi Sesler 4.8 3,507

İki Beyinli Adam
1983 53 Komedi Sesler 6.4 21,848
1982 52 Komedi Sesler 5.9 2,314

Bıçak Sırtı
1982 52 Bilim-Kurgu Sesler 8.2 602,280

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 52 Komedi Sesler 6.8 18,378
1982 52 Dram Sesler 4.6 169
1981 Dram Sesler 7.5 601
1979 49 Komedi Sesler 7.7 19,428
1979 49 Aksiyon Sesler 6.8 300

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 9,861
1978 48 Komedi Sesler 5.8 599

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 47 Dram Sesler 8.2 156
1976 46 Dram Sesler 8.1 452,893
1976 46 Korku Sesler 5.0 1,088
1974 Dram Sesler 7.4 571
1973 43 Suç Sesler 6.4 855
1973 43 Dram Sesler 6.4 1,284
1973 43 Aksiyon Sesler 5.9 2,232
1973 43 Suç Sesler 6.7 2,346
1973 43 Dram Sesler 6.9 4,046

Valdez geliyor
1971 41 Western Sesler 6.9 2,851

Küçük Dev Adam
1970 40 Komedi Sesler 7.6 29,716
1970 40 Dram Sesler 7.5 729

Parayı Al Ve Kaç
1969 39 Komedi Sesler 7.3 25,444
1968 Suç Sesler 7.4 4,867
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018