Giriş Kayıt
Chinggoy Alonzo

Chinggoy Alonzo


Oyuncu

Ramon Alonzo, oyuncu.

Chinggoy Alonzo, 16 Ekim 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ramon Alonzo
Ölüm Tarihi: 16 Ekim 2017
Diğer Bir İsmi: Chinggoy Gil Alonso | Chinggoy Alonso | Chingoy Al
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.6 124
2013 Dram Oyuncu 7.5 46
2012 Korku Oyuncu 5.0 13
2012 Korku Oyuncu 6.4 156
2011 Dram Oyuncu 8.0 200
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 26
2010 Komedi Oyuncu 7.4 41
2009 Dram Oyuncu 6.0 44
2008 Dram Oyuncu 6.8 37
2007 Aksiyon Oyuncu 3.3 148
2007 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.6 62
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,012) Suits (1,823) The Sinner (1,801) Shameless (1,586) La Casa de Papel (1,437) Fear the Walking Dead (1,377) Castle Rock (1,355) Bodyguard (1,294) Mayans M.C. (1,197) The 100 (1,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018