Giriş Kayıt
David Allinson

David Allinson


Özel Efekt

David Allinson, Özel efekt.

Son Durak 2 (2003), Yaşamak İçin (1993), Küçük Kadınlar (1994), 4400 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Allenson | Dave Allinson | David W. Allinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.2 14,067

İyi Geceler Adalet 3
2013 Western Özel Efekt 6.4 282
2012 Western Özel Efekt 6.4 207
2011 Suç Özel Efekt 5.5 345
2011 Western Özel Efekt 6.3 511
2010 Romantik Özel Efekt 6.6 545

Unutulmaz Yılbaşı
2009 Dram Özel Efekt 7.1 464
2009 Komedi Özel Efekt 4.9 228

11 Saat
2008 Aksiyon Özel Efekt 4.6 810

Kupa Ası
2008 Dram Özel Efekt 5.7 578
2007 Macera Özel Efekt 3.0 701

Aşk Diyarında
2007 Komedi Özel Efekt 6.5 30,067
2007 Dram Özel Efekt 4.7 169

Vahşi Bellek
2006 Dram Özel Efekt 5.2 1,678
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 284

4400
2004 Bilim-Kurgu Özel Efekt 7.4 40,396

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 43,207

Son Durak 2
2003 Korku Özel Efekt 6.2 140,574

Balistik
2002 Aksiyon Özel Efekt 3.6 18,241

Ölümcül Bedel
2001 Korku Özel Efekt 4.8 23,360
1995 Komedi Özel Efekt 4.8 1,909
1995 Western Özel Efekt 6.7 470
1995 Dram Özel Efekt 7.8 10,437
1995 Bilim-Kurgu Özel Efekt 7.4 15,038
1995 Aksiyon Özel Efekt 3.4 383

Küçük Kadınlar
1994 Dram Özel Efekt 7.3 43,759
1994 Macera Özel Efekt 5.4 1,929
1994 Macera Özel Efekt 5.7 5,962

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Özel Efekt 7.1 46,260

Jennifer 8
1992 Suç Özel Efekt 6.3 14,157
1992 Komedi Özel Efekt 6.1 9,322
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019