Giriş Kayıt
Rae Allen

Rae Allen (92)


Oyuncu

Raffaella Julia Theresa Abruzzo, 03 Temmuz 1926 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(1994) Yıldız Geçidi (1994), (2007) Hayatı Yakala (2007), (1971) Taking Off (1971), (1958) Damn Yankees! (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raffaella Julia Theresa Abruzzo
Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1926
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 89 Belgesel Oyuncu 7.8 2,880

Hayatı Yakala
2007 81 Dram Oyuncu 7.5 89,011
2006 80 Aksiyon Oyuncu 5.9 701
2005 79 Komedi Oyuncu 7.1 820
2002 Suç Oyuncu 5.3 1,136

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 236,932

Yıldız Geçidi
1994 68 Aksiyon Oyuncu 7.1 162,327
1994 Komedi Oyuncu 5.4 1,906
1993 67 Dram Oyuncu 5.0 1,983

Kızlar Sahada
1992 66 Komedi Oyuncu 7.2 81,637
1990 64 Komedi Oyuncu 5.0 930
1990 Dram Oyuncu 6.7 89
1989 Komedi Oyuncu 8.9 213,201
1988 62 Komedi Oyuncu 6.2 4,400
1977 Komedi Oyuncu 8.2 5,144
1971 45 Komedi Oyuncu 7.4 3,302
1971 Komedi Oyuncu 8.3 12,194
1970 44 Komedi Oyuncu 6.7 1,510
1967 41 Komedi Oyuncu 5.8 204
1958 32 Komedi Oyuncu 7.2 2,087
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018