Giriş Kayıt
Phillip R. Allen

Phillip R. Allen (72)


Oyuncu

Phillip R. Allen, 26 Mart 1939 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken (1984) yapımıyla biliniyor.

Phillip R. Allen, 01 Mart 2012 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1939
Ölüm Tarihi: 01 Mart 2012
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Philip R. Allen | Phillip K. Allen | Phillip Richa
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,770

Bu Dünyanın Dışından
1987 Komedi Oyuncu 7.5 1,463

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 67,721
1981 42 Biyografi Oyuncu 6.7 12,786

Soğan Tarlası
1979 40 Suç Oyuncu 6.9 4,108
1977 Dram Oyuncu 7.3 1,448

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,133

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 38 Dram Oyuncu 8.2 164
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,368
1976 Oyuncu 6.9 3,226

Pasifik Savaşları
1976 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,632
1976 37 Suç Oyuncu 7.4 2,998
1973 Suç Oyuncu 7.1 5,530
1973 Oyuncu 7.5 671
1970 Komedi Oyuncu 8.1 5,854
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019