Giriş Kayıt
Ishrat Ali

Ishrat Ali


Oyuncu

Ishrat Ali, oyuncu.

Gunda (1998), Tum Mere Ho (1990), Agyaat: The Unknown (2009), (2005) Sarkar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Isharat Ali
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 3.1 244
2010 Dram Oyuncu 4.1 16
2009 Dram Oyuncu 3.0 539
2006 Komedi Oyuncu 5.3 306
2005 Komedi Oyuncu 3.8 406
2005 Aksiyon Oyuncu 3.7 309
2005 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,380
2005 Suç Oyuncu 6.9 1,110
2003 Oyuncu 5.8 10
2002 Komedi Oyuncu 4.5 447
2002 Aksiyon Oyuncu 4.2 61
2002 Biyografi Oyuncu 5.1 555
2002 Aksiyon Oyuncu 3.1 8
2001 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,206
2000 Dram Oyuncu 7.0 272
2000 Gerilim Oyuncu 4.6 1,675
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 313
1999 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,206
1998 Aile Oyuncu 3.9 325
1998 Aksiyon Oyuncu 7.4 9,338
1997 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,591
1997 Dram Oyuncu 5.4 537
1996 Aksiyon Oyuncu 4.7 256
1996 Aksiyon Oyuncu 5.1 431
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 268
1995 Aksiyon Oyuncu 4.3 58
1995 Dram Oyuncu 5.5 700
1995 Dram Oyuncu 4.6 156
1995 Suç Oyuncu 5.1 81
1995 Aksiyon Oyuncu 5.3 207
1995 Oyuncu 5.2 44
1994 Aksiyon Oyuncu 4.4 329
1994 Dram Oyuncu 7.4 1,612
1994 Romantik Oyuncu 5.2 86
1992 Oyuncu 4.8 687
1990 Fantastik Oyuncu 5.1 785
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019