Giriş Kayıt
Gina Alfano

Gina Alfano


Sesler, Yapım Yöneticisi

Gina Alfano, sesler, yapım yöneticisi.

Kaplan Ve Ejderha (2000), Okuyucu (2008), Non-Stop (2014), Chicago (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gina R. Alfano | Gina Alfono
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sniper: Duvar
2017 Dram Sesler 6.2 19,616
2014 Aksiyon Sesler 7.0 231,827

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Sesler 6.2 35,772

Çok Gizli
2012 Aksiyon Sesler 5.0 17,729

Tim Buckley'den Sevgilerle
2012 Dram Sesler 6.1 1,473

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Sesler 4.9 18,367

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Sesler 4.3 3,053

Okuyucu
2008 Dram Sesler 7.6 215,573
2008 Aksiyon Sesler 6.0 16,989

Lütfen Başa Sarın
2008 Komedi Sesler 6.4 85,353

Gün Batımı
2007 Dram Sesler 6.5 12,497

İçindeki Yabancı
2007 Suç Sesler 6.8 54,873

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Sesler 5.7 42,047

Adaş
2006 Dram Sesler 7.5 17,960

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Sesler 6.8 20,930

Yılın Başkanı
2006 Komedi Sesler 6.2 30,178
2006 Biyografi Sesler 6.6 3,334

Uçuş 93
2006 Aksiyon Sesler 7.6 92,106
2005 Komedi Sesler 6.4 38,234

Buz Hasadı
2005 Komedi Sesler 6.3 22,219

Stepford Kadınları
2004 Komedi Sesler 5.3 55,448

Kumpanya
2003 Dram Sesler 6.4 5,999

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Sesler 7.1 54,432
2002 Komedi Sesler 7.2 198,473

Çarpışma
2002 Dram Sesler 6.5 62,997

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Sesler 6.2 49,126

Aman Doktor
2001 Komedi Sesler 5.8 10,244

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Sesler 6.1 22,049
2001 Komedi Sesler 6.0 554

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 237,568

Görev Mars
2000 Macera Sesler 5.6 66,441
2000 Korku Sesler 6.4 2,945
2000 Dram Sesler 6.1 2,033

Erkekler Ağlamaz
1999 Biyografi Sesler 7.6 86,237

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Sesler 7.4 87,400
1999 Komedi Sesler 6.7 8,326
1999 Suç Sesler 6.6 33,770

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Sesler 6.4 11,860

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sesler 6.2 65,274

Son Umut
1998 Aksiyon Sesler 6.1 14,960
1998 Komedi Sesler 6.5 4,700

Boksör
1997 Dram Sesler 7.1 16,921
1997 Dram Sesler 7.0 13,634

Sessiz Düşman
1997 Suç Sesler 6.1 52,919

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Sesler 7.3 81,119
1996 Dram Sesler 6.8 4,575

Karanlıktan Önce
1996 Suç Sesler 6.6 5,850

O Da Bir Ana!
1996 Dram Sesler 7.3 2,352

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Sesler 5.9 15,702
1994 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 2,734
1994 Komedi Sesler 6.9 7,878

Masumiyet Yaşı
1993 Dram Sesler 7.2 43,313
1992 Dram Sesler 7.5 4,628

Kocalar Ve Karıları
1992 Dram Sesler 7.6 24,717

Gizem Treni
1989 Komedi Sesler 7.6 22,403
1989 Komedi Sesler 5.6 1,077

Baska bir kadin
1988 Dram Sesler 7.4 11,683
1988 Dram Sesler 7.3 16,961
1987 Macera Sesler 6.2 4,587

Gün isigi
1987 Dram Sesler 5.5 2,290
1986 Komedi Sesler 6.8 2,891
1984 Dram Çeşitli 6.6 479
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019