Giriş Kayıt
Pepper Binkley

Pepper Binkley


Oyuncu

Pepper Binkley, oyuncu.

Asylum Seekers (2009), Şantaj (2010), (2015) Başımın Belası (2015), (2014) Mercy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pepper Alexander
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başımın Belası
2015 Komedi Oyuncu 6.2 5,722
2015 Suç Oyuncu 8.4 84
2014 Korku Oyuncu 5.0 4,487
2012 Komedi Oyuncu 5.0 1,473
2011 Gerilim 3.2 108

Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6.5 66,560

Şantaj
2010 Dram Oyuncu 5.4 38,508
2009 Komedi Oyuncu 5.8 963
2008 Oyuncu 6.9 93
2007 Komedi Oyuncu 6.7 69
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,278
- Gerilim Oyuncu 6.6 29
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019