Giriş Kayıt
John Alexander

John Alexander


Oyuncu, Özel Efekt

John Alexander, oyuncu, Özel efekt.

Hellboy 2: Altın Ordu (2008), (1997) Siyah Giyen Adamlar (1997), (2005) Zathura: Bir Uzay Macerası (2005), (2003) Perili Köşk (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 235,375

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 82,125

Perili Köşk
2003 Komedi Oyuncu 5.0 37,448

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 305,661
2002 Komedi Oyuncu 4.1 4,430

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 199,253

Grinç
2000 Komedi Oyuncu 6.1 180,200

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,604

İhanet
1997 Macera Özel Efekt 6.9 62,681

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Çeşitli 5.5 64,142

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Oyuncu 7.3 465,897

Kalıntı
1997 Korku Çeşitli 5.7 22,078

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 21,493

Bebek Firarda
1994 Macera Oyuncu 6.0 40,081

Taş Devri
1994 Komedi Çeşitli 4.8 68,738

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Özel Efekt 5.7 7,630

Sisteki Goriller
1988 Biyografi Oyuncu 7.0 21,736

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Çeşitli 7.0 57,468
1985 Fantastik Oyuncu 5.3 2,620
1985 Macera Oyuncu 6.8 21,995
1984 Macera Oyuncu 6.4 16,434
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019