Giriş Kayıt
John Alexander

John Alexander


Oyuncu, Özel Efekt

John Alexander, oyuncu, Özel efekt.

Hellboy 2: Altın Ordu (2008), (1997) Siyah Giyen Adamlar (1997), (2005) Zathura: Bir Uzay Macerası (2005), (2003) Perili Köşk (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 233,023

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Oyuncu 6.2 81,122

Perili Köşk
2003 Komedi Oyuncu 5.0 37,076

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 301,264
2002 Komedi Oyuncu 4.0 4,380

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 198,104

Grinç
2000 Komedi Oyuncu 6.1 169,625

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,405

İhanet
1997 Macera Özel Efekt 6.9 62,166

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Çeşitli 5.4 63,499

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Oyuncu 7.3 460,646

Kalıntı
1997 Korku Çeşitli 5.7 21,842

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 21,336

Bebek Firarda
1994 Macera Oyuncu 6.0 39,519

Taş Devri
1994 Komedi Çeşitli 4.8 68,202

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Özel Efekt 5.7 7,501

Sisteki Goriller
1988 Biyografi Oyuncu 7.0 21,562

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Çeşitli 7.0 56,866
1985 Fantastik Oyuncu 5.3 2,586
1985 Macera Oyuncu 6.8 21,843
1984 Macera Oyuncu 6.4 16,342
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018