Giriş Kayıt
Chris Alexander

Chris Alexander


Kameraman

Chris Alexander, kameraman.

Adamım Tommy (1995), Sonsuz İhtiras (1995), Küp Sıfır (2004), P2 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Macera Kameraman 6.1 4,303
2007 Korku Kameraman 5.9 29,209

Ateş Yılanı
2007 Korku Kameraman 3.5 844
2006 Aksiyon Kameraman 3.6 1,657
2006 Aksiyon Kameraman 4.1 841

Adamım
2005 Aksiyon Kameraman 5.6 23,580

Küp Sıfır
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 5.7 33,169
2003 Bilim-Kurgu Kameraman 4.3 2,907
2002 Komedi Kameraman 5.6 11,763

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Kameraman 5.2 5,170

Karanlık Dünya
2001 Suç Kameraman 5.3 666

Drakula 2000
2000 Korku Kameraman 4.9 29,988
2000 Aile Kameraman 3.8 3,359
1999 Dram Kameraman 6.5 3,418

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Kameraman 7.3 11,543

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Kameraman 5.4 4,785

Gerçek Sarışın
1997 Komedi Kameraman 6.0 3,680

Sonsuz İhtiras
1995 Komedi Kameraman 6.8 39,410

Adamım Tommy
1995 Komedi Kameraman 7.1 69,744
1986 Dram Kameraman 6.8 117
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019