Giriş Kayıt
Jennifer Alex Nickason

Jennifer Alex Nickason


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Jennifer Alex Nickason, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Jennifer H. Alex | Jennifer Alex | Jenny Alex | Je
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Set Dekoratörü 6.9 11,409
2015 Suç Set Dekoratörü 7.8 55,772

Kamu Ahlakı
2015 Suç Set Dekoratörü 6.9 2,485
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.2 121,077
2014 Dram Set Dekoratörü 8.0 32,889

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 384,489

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 228,006

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Sanat Bölümü 7.5 122,796

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 306,802

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.3 54,262
2008 Komedi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.0 39,095

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.1 156,913

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.2 145,125

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.1 18,310

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 577,501

Kara Nisan
2005 Dram Sanat Bölümü 7.9 4,576
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.2 48,096

Doğum
2004 Dram Sanat Bölümü 6.1 32,760
2003 Komedi Set Dekoratörü 6.7 106
2002 Komedi Set Dekoratörü 7.0 30,802

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Set Dekoratörü 6.9 16,421

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Set Dekoratörü 7.0 46,256

Çeteler Savaşı
2000 Suç Sanat Bölümü 6.4 18,300

Buz Fırtınası
1997 Dram Sanat Bölümü 7.5 50,751
1997 Dram Set Dekoratörü 6.1 409

Bizim Kafe
1996 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 12,636
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,053
1995 Suç Sanat Bölümü 7.0 67,295

Sevginin Gücü
1994 Suç Sanat Bölümü 8.6 914,098
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019