Giriş Kayıt
Frank Aletter

Frank Aletter (83)


Oyuncu

Frank Aletter, 14 Ocak 1926 Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1958 yılının Nisan ayında Lee Meriwether ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

(1970) Tora! Tora! Tora! (1970), (1955) Bay Roberts (1955), (1983) Private School (1983), (1972) Görünmezlik Formülü (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Frank Aletter, 13 Mayıs 2009 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1926
Ölüm Tarihi: 13 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Queens, New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 57 Komedi Oyuncu 5.2 5,106
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,294
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,655
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,368
1976 Oyuncu 6.9 3,225

Kadın Polis
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,383
1972 46 Dram Oyuncu 6.7 54

Görünmezlik Formülü
1972 46 Aile Oyuncu 6.3 1,533
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,191
1970 44 Dram Oyuncu 7.5 28,773
1969 Dram Oyuncu 7.1 1,131
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,179
1965 Dram Oyuncu 7.6 744
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,900
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,057

Bay Roberts
1955 29 Komedi Oyuncu 7.7 14,179
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,413
1954 Macera Oyuncu 6.7 2,454
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019