Giriş Kayıt
Edesio Alejandro

Edesio Alejandro


Müzisyen, Müzisyen

Edesio Alejandro, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Müzik 7.6 48
2007 Bilim-Kurgu Müzik 6.1 103
2005 Müzikal Müzik 4.9 7

Che Guevara, Asla Hayal Edemeyeceğiniz Bir Yerde
2004 Belgesel Müzik 7.0 23
2004 Müzik 7.3 24
2004 Dram Müzik 6.0 70
2003 Dram Müzik 6.0 517

Havana Süit
2003 Belgesel Müzik
Müzik
7.5 562

Nothing More
2001 Komedi Müzik 6.2 299
2001 Komedi Müzik 6.3 90
1998 Dram Müzik 6.8 657
1997 Komedi Müzik 7.2 52
1990 Dram Müzik 6.9 79
1988 Müzik 7.4 78
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019