Giriş Kayıt
Radu Aldea

Radu Aldea


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Radu Aldea, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 6.9 679
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 1,421
2004 Aksiyon Kameraman 5.1 1,218
2001 Gerilim Kameraman 4.3 811
1999 Macera Kameraman 4.1 1,696
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018