Giriş Kayıt
Radu Aldea

Radu Aldea


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Radu Aldea, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 6.9 688
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 1,432
2004 Aksiyon Kameraman 5.1 1,224
2001 Gerilim Kameraman 4.3 812
1999 Macera Kameraman 4.1 1,741
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019