Giriş Kayıt
Thomas Alcala

Thomas Alcala


Kameraman

Thomas Alcala, kameraman.

Tender Mercies (1983), The Trip to Bountiful (1985), Johnny Be Good (1988), A Night in Old Mexico (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tommy Alcala
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 5.7 3,172
1988 Komedi Kameraman 4.5 5,479

Bay Doğru
1987 Komedi Kameraman 5.4 2,235
1985 Dram Kameraman 7.6 3,547
1983 Dram Kameraman 7.4 8,396
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019