Giriş Kayıt
Hardie Albright

Hardie Albright (72)


Oyuncu

Hardie Hunter Albright, 16 Aralık 1903 Charleroi, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Jewel Robbery (1932), The Cabin in the Cotton (1932), The Purchase Price (1932), The Jade Mask (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Hardie Albright, 07 Aralık 1975 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Hardie Hunter Albright
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1903
Ölüm Tarihi: 07 Aralık 1975
Doğum Yeri: Charleroi, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Hardie Albrecht
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Dram Oyuncu 8.0 2,790
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,182
1957 Komedi Oyuncu 7.6 5,858
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,404
1946 43 Komedi Oyuncu 6.9 2,132
1945 42 Korku Oyuncu 6.9 1,017
1942 39 Komedi Oyuncu 5.3 225
1942 39 Animasyon Oyuncu 7.3 117,478

Yankeeler'in Gururu
1942 39 Biyografi Oyuncu 7.7 9,081
1942 39 Komedi Oyuncu 6.3 127

Sabotajcı
1942 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 21,016
1942 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,265
1941 38 Komedi Oyuncu 6.0 12
1935 32 Dram Oyuncu 6.0 164
1934 31 Dram Oyuncu 6.1 190
1933 30 Dram Oyuncu 6.9 555
1933 30 Komedi Oyuncu 6.7 351
1933 30 Komedi Oyuncu 7.5 754

Bir Dalda Üç Kişi
1932 29 Suç Oyuncu 7.3 2,846
1932 29 Dram Oyuncu 7.1 1,298
1932 29 Komedi Oyuncu 6.9 251
1932 29 Komedi Oyuncu 7.4 1,534
1932 29 Dram Oyuncu 6.5 1,219
1932 29 Dram Oyuncu 7.2 1,192
Film Altyazıları
Us (7,440) Shazam! (4,038) The Professor (3,478) Il primo re (2,209) Ying (2,181) Maria (1,658) The Perfection (1,407) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,385) Rim of the World (1,208) Avengers: Endgame (1,126)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (65,652) Chernobyl (38,579) The 100 (3,665) The Big Bang Theory (3,308) Killing Eve (2,548) The Blacklist (2,065) Vikings (1,627) Breaking Bad (1,305) Friends (1,177) One-Punch Man (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019