Giriş Kayıt
John Alberts

John Alberts


Sesler

John Alberts, sesler.

The Big One (1997), Mrs. Parker and the Vicious Circle (1994), "Unplugged" Nirvana (1993), Tanner '88 (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

John Alberts, 01 Ocak 2001 tarihinde (31 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2001
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Cici Silahım
2002 Belgesel 8.0 133,530
1997 Belgesel Sesler 7.1 7,452
1994 Biyografi Sesler 6.4 3,988
1993 Belgesel Sesler 9.4 1,644
1989 Belgesel Sesler 8.2 408
1988 Komedi Sesler 8.0 679
1986 Animasyon Sesler 6.6 52
1975 Komedi Sesler 8.1 38,396
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019