Giriş Kayıt
Massimo Alberini

Massimo Alberini


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Massimo Alberini, yapım yöneticisi, yapımcı.

La morte ha sorriso all'assassino (1973), Le notti erotiche dei morti viventi (1980), Porno Holocaust (1981), Aziz Valentin'in Günahkâr Rahibeleri (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Yetişkin Yapım Yöneticisi 3.2 1,078
1980 Korku Yapım Yöneticisi 3.8 1,043
1980 Dram Yapımcı 4.3 91
1977 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 272

Aziz Valentin'in Günahkâr Rahibeleri
1974 Dram Yapım Yöneticisi 4.7 537
1973 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.1 850
1972 Western Yapımcı 5.7 59
1971 Komedi Yapım Yöneticisi 3.8 25
1971 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 38
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019