Giriş Kayıt
Al Vicente

Al Vicente (47)


Oyuncu

Al Vicente, 08 Mart 1971 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

American Zombie (2007), (2014) Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014), (2014) Takip 3: Son Karşılaşma (2014), (2014) Kristy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1971
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Alfredo Vicente | Al Vincente
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 47 Biyografi Oyuncu 8.7 20
2018 47 Korku Oyuncu 5.7 5,056
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 11,269
2017 Dram Oyuncu 8.0 202,485
2017 46 Gerilim Oyuncu 8.1 12

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 45 Aksiyon Oyuncu 5.7 92,245
2016 Dram Oyuncu 7.1 2,277
2015 44 Dram 6.7 2,270
2015 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,093

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 43 Aksiyon Oyuncu 6.0 162,374

Birileri Barry'yle Evlensin
2014 43 Komedi Oyuncu 5.9 6,932
2014 43 Dram Oyuncu 6.7 14,355
2014 43 Korku Oyuncu 5.9 6,331

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 384,795
2013 42 Biyografi Oyuncu 5.4 1,845
2013 42 Dram Oyuncu 5.5 18
2011 40 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 32

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.3 771,869

Kara Bomba
2009 38 Aksiyon Oyuncu 7.4 42,335
2008 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 134

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 226,346
2007 36 Komedi Oyuncu 4.0 293
2007 36 Komedi Oyuncu 5.1 1,098
2002 31 Dram Oyuncu 3.2 247
2000 29 Dram Oyuncu 7.1 1,505

Yakuza Kardeşliği
2000 29 Suç Oyuncu 7.2 20,415
2000 29 Aksiyon Oyuncu 5.8 660

Büyük Kaos
2000 29 Aksiyon Oyuncu 4.8 354
1997 26 Komedi Oyuncu 5.9 915
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019