Giriş Kayıt
Albert Akst

Albert Akst (58)


Editör

Albert Akst, 31 Ağustos 1899 Atlantic City, New Jersey, ABD doğumlu editör.

St. Louis'de Buluşalım (1944), Asrî Âşıklar (1953), Eğlenceler Perisi (1948), Yukarıda Biri (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Albert Akst, 19 Nisan 1958 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1899
Ölüm Tarihi: 19 Nisan 1958
Doğum Yeri: Atlantic City, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Al Akst
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yukarıda Biri
1956 57 Biyografi Editör 7.5 6,584

Las Vegas Kumarbazı
1956 57 Komedi Editör 6.1 594
1955 56 Macera Editör 6.8 2,858
1955 56 Dram Editör 6.9 753

Eğlenceler Beldesi
1954 55 Fantastik Editör 6.9 6,704
1953 54 Müzikal Editör 6.4 507

Yaralı Gönül
1953 54 Dram Editör 5.4 978

Asrî Âşıklar
1953 54 Komedi Editör 7.6 8,820
1952 53 Komedi Editör 6.2 731
1951 52 Dram Editör 6.1 515
1951 52 Komedi Editör 6.7 4,161

Şen Yıldızlar
1950 51 Müzikal Editör 7.2 3,168
1949 50 Suç Editör 7.3 2,134
1949 50 Komedi Editör 7.0 2,423

Eğlenceler Perisi
1948 49 Müzikal Editör 7.5 7,506
1947 48 Komedi Editör 7.8 2,146
1946 47 Biyografi Editör 6.5 1,833
1946 47 Komedi Editör 7.1 3,058
1945 46 Komedi Editör 5.9 202

Güzeller Revüsü
1945 46 Komedi Editör 6.6 2,583

St. Louis'de Buluşalım
1944 45 Aile Editör 7.6 17,940
1943 44 Komedi Editör 6.9 1,373
1943 44 Dram Editör 6.2 251
1943 44 Kısa Metraj Editör 6.1 141
1943 44 Komedi Editör 6.8 842
1942 43 Komedi Editör 6.2 309
1941 42 Suç Editör 7.1 2,168
1941 42 Komedi Editör 6.8 643

Kanlı Karga
1935 36 Korku Editör 7.1 3,899
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019