Giriş Kayıt
Salim Akil

Salim Akil (58)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Salim Akil, 22 Haziran 1964 Oakland, California, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist.

Black Lightning (2018), Jumping the Broom (2011), Sparkle (2012), Girlfriends (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1964
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Yapımcı 6.8 485
2018 Dram Yapımcı 8.1 605
2018 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.1 25,755
2013 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.6 4,062
2012 48 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.7 6,431
2011 47 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 10,935
2006 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.8 4,536
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,637
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022