Giriş Kayıt
William Akey

William Akey


Oyuncu

William Akey, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bill Akey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.2 50
2013 Dram Oyuncu 6.4 13,726
2010 Biyografi Oyuncu 8.3 23,873

Komik Tuzak
1998 Macera Oyuncu 6.5 105,008
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,342

Gelinin Babası 2
1995 Komedi Oyuncu 6.0 30,521

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,069
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018