Giriş Kayıt
William Akey

William Akey


Oyuncu

William Akey, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bill Akey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.4 13,363
2010 Biyografi Oyuncu 8.4 18,191

Komik Tuzak
1998 Macera Oyuncu 6.5 102,642
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,272

Gelinin Babası 2
1995 Komedi Oyuncu 6.0 29,777

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,994
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018