Giriş Kayıt
Jirô Akagawa

Jirô Akagawa (70)


Senarist

Jirô Akagawa, 29 Şubat 1948 Fukuoka City, Fukuoka, Japonya doğumlu senarist.

Two Of Us (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Şubat 1948
Doğum Yeri: Fukuoka City, Fukuoka, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Senarist    
2016 68 Aksiyon Senarist 5.2 98
2014 Dram Senarist 8.1 10
2000 52 Gerilim Senarist 4.8 199

Two Of Us
1991 43 Senarist 7.1 120
1985 37 Dram Senarist 6.6 41
1983 35 Gizem Senarist 6.4 107
1981 33 Aksiyon Senarist 6.2 318
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019