Giriş Kayıt
Jirô Akagawa

Jirô Akagawa (70)


Senarist

Jirô Akagawa, 29 Şubat 1948 Fukuoka City, Fukuoka, Japonya doğumlu senarist.

Two Of Us (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Şubat 1948
Doğum Yeri: Fukuoka City, Fukuoka, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Aksiyon Senarist 5.0 37
2014 Dram Senarist 8.1 10
2000 52 Gerilim Senarist 4.8 180

Two Of Us
1991 43 Senarist 7.5 88
1985 37 Dram Senarist 6.7 33
1983 35 Gizem Senarist 6.4 82
1981 33 Aksiyon Senarist 6.2 240
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018