Giriş Kayıt
Peter Ahrens

Peter Ahrens (87)


Oyuncu

Peter Ahrens, 18 Şubat 1928 doğumlu oyuncu.

Morgens um Sieben ist die Welt noch in Ordnung (1968) yapımıyla biliniyor.

Peter Ahrens, 25 Ağustos 2015 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1928
Ölüm Tarihi: 25 Ağustos 2015
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 81 Dram Oyuncu 6.2 948

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,113
1968 40 Oyuncu 6.1 120
1961 33 Komedi Oyuncu 8.5 39

İçli Kadın
1956 28 Dram Oyuncu 6.7 10
1954 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,455
1954 26 Aksiyon Oyuncu 5.8 20
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019