Giriş Kayıt
Gunnar Ahmer

Gunnar Ahmer


Sanat Bölümü

Gunnar Ahmer, sanat bölümü.

Melekler ve Şeytanlar (2009), Aşkın Gücü (1998), Ali (2001), Rüya Kızlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Sanat Bölümü 6.7 250,833

Rüya Kızlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.5 64,074

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Sanat Bölümü 7.4 131,088

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Sanat Bölümü 6.7 6,908

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.0 37,899
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 87,470

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 34,034

Perili Ev
1999 Fantastik Sanat Bölümü 4.9 66,568

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 94,891
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019