Giriş Kayıt
Carmen Aguirre

Carmen Aguirre


Oyuncu

Carmen Aguirre, oyuncu.

Noel Baba 2 (2002) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Carmen Aquirre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Oyuncu 7.7 3,227

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 50,485
2007 Macera Oyuncu 7.2 12,457

Bakire ve Hamile
2006 Dram Oyuncu 7.1 3,894

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 346,008
2004 Dram Oyuncu 7.6 21,984

Patronun Kızı
2003 Komedi Oyuncu 4.7 26,575

Noel Baba 2
2002 Komedi Oyuncu 5.6 44,490
2002 Komedi Oyuncu 8.0 58,222
2001 Komedi Oyuncu 3.9 368

En Güzel Köpek
2000 Komedi Oyuncu 7.5 50,792
2000 Dram Oyuncu 8.4 1,281
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019