Giriş Kayıt
Marc Adjadj

Marc Adjadj


Oyuncu

Marc Adjadj, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Marc Adjaj
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Oyuncu 7.2 377
1996 Dram Oyuncu 5.4 472

Kaçaklar
1986 Komedi Oyuncu 7.1 5,214

Hayat Bir Romandır
1983 Dram Oyuncu 6.5 741
1979 Dram Oyuncu 6.3 349
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019