Giriş Kayıt
Timothy Adams

Timothy Adams (51)


Oyuncu

Timothy Christopher Adams, 04 Ağustos 1967 Belleville, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

1991 yılının Ağustos ayında Daisy Fuentes ile evlendi.

Gerçek İsmi: Timothy Christopher Adams
Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Belleville, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Tim Adams
Takma İsmi: "Flex" and "Muscles"
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.2 3,049
2016 Komedi Oyuncu 3.6 7

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 376,549
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 39,778
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,567
2009 Suç Oyuncu 8.7 3,137
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 27,523

Yedek Kulübesi
2006 39 Komedi Çeşitli 5.6 44,718

Küçük Manhattan
2005 38 Komedi Oyuncu 7.6 20,876
2004 Dram Oyuncu 8.4 23,631

Çılgın İkili 2
2003 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 201,482

Masumiyetin İntiharı
1999 32 Dram Oyuncu 7.2 131,593

Zor Ölüm 3
1995 28 Aksiyon Oyuncu 7.6 333,350
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,429
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,248
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,999
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,312
Dizi Altyazıları
Arrow (3,939) Vikings (2,636) The Flash (1,805) Supergirl (1,417) Doctor Who (1,025) Counterpart (931) La Casa de Papel (813) Supernatural (810) Friends (782) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018