Giriş Kayıt
Jonathan Adams

Jonathan Adams (51)


Oyuncu

Jonathan Adams, 16 Temmuz 1967 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

The Sweetest Christmas (2017), Prophets of Science Fiction (2011), Adalet Birliği: İki Dünyada Kriz (2010), Doktor Strange (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 5.8 535
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 8,681
2017 50 Komedi Oyuncu 6.4 1,256
2017 Macera Oyuncu 8.0 48,782
2017 Komedi Oyuncu 6.5 240
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 86
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 1,296
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,280
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 161

Uçaklar
2013 46 Animasyon Oyuncu 5.7 39,808

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 2,306
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,132
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,672
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,719
2012 45 Belgesel Oyuncu 7.2 110

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 85,186

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 9,170
2011 Komedi Oyuncu 7.6 25,851
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 743

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 5,247
2011 Dram Oyuncu 7.9 107,263
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 566
2010 Animasyon Oyuncu 4.5 4,475
2010 Komedi Oyuncu 6.8 9,798

Adalet Birliği: İki Dünyada Kriz
2010 43 Animasyon Oyuncu 7.3 21,781
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 1,252

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 11,917
2009 Komedi Oyuncu 8.1 132,572

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 42 Animasyon Oyuncu 7.2 19,302
2009 42 Belgesel Çeşitli 8.0 25
2007 Suç Oyuncu 7.3 2,170

Doktor Strange
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.8 7,262
2005 Komedi Oyuncu 7.9 129,667
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,713
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 162,856
2001 34 Animasyon Oyuncu 6.3 29,672

Harika Köpek 2
1998 31 Komedi Oyuncu 4.5 4,956
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019