Giriş Kayıt
Ash Adams

Ash Adams (55)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Jason Leland Adams, 07 Şubat 1963 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Elm Sokağında Kabus (1984) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Leland Adams
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1963
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Ash 'The Panther' Adams | Jason Adams
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 55 Komedi Oyuncu 5.2 23

Büyük Düşüş
2010 47 Suç Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.8 1,053
1994 31 Fantastik Oyuncu    
1993 30 Fantastik Oyuncu    
1992 29 Dram Oyuncu 6.1 42

Aslan Yürek
1990 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 28,730

Elm Sokağında Kabus
1984 21 Korku Oyuncu 7.5 175,712
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018