Giriş Kayıt
Ash Adams

Ash Adams (59)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Jason Leland Adams, 07 Şubat 1963 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Puppet Master 4 (1993), Büyük Düşüş (2010), (1990) Aslan Yürek (1990), (1994) Puppet Master 5: The Final Chapter (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Leland Adams
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1963
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Ash 'The Panther' Adams | Jason Adams
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 59 Aksiyon Oyuncu 3.6 686
2018 55 Komedi Oyuncu 5.5 85

Büyük Düşüş
2010 47 Suç Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.8 1,377
1994 31 Fantastik Oyuncu 4.8 2,821
1993 30 Fantastik Oyuncu 5.1 3,410
1992 29 Dram Oyuncu 5.8 99
1991 28 Dram Oyuncu 7.7 30

Aslan Yürek
1990 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 36,939

Elm Sokağında Kabus
1984 21 Korku Oyuncu 7.4 241,928
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022