Giriş Kayıt
Christine Adams

Christine Adams (48)


Oyuncu

Christine Adams, 15 Ağustos 1974 Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Terra Nova (2011), Black Lightning (2018), Profile (2018), İçimizdeki Düşman (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 48 Komedi Oyuncu 5.5 4,691

Şeytanın Mührü
2021 47 Dram Oyuncu 5.1 21,415
2019 Animasyon Oyuncu 8.4 168,676
2018 44 Gizem Oyuncu 6.7 4,844
2018 44 Dram Oyuncu 5.3 306
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 25,755
2017 Dram Oyuncu 8.0 27,752
2016 Dram Oyuncu 6.7 3,411
2015 41 Dram Oyuncu 4.7 441
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 13,237
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 217,529

Ejderha Dövmeli Kız
2011 37 Suç Oyuncu 7.8 464,222
2011 Macera Oyuncu 6.7 83,925

Mavilikler Altında
2010 36 Dram Oyuncu 5.2 824

Tron Efsanesi
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 338,521
2010 Dram Oyuncu 6.6 703
2008 Suç Oyuncu 8.1 185,515
2008 34 Komedi Oyuncu 4.4 406

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Oyuncu 8.4 57,303
2006 32 Dram Oyuncu 5.5 990

Batman Başlıyor
2005 31 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,465,322

İçimizdeki Düşman
2005 31 Aksiyon Oyuncu 3.7 4,971
2004 Komedi Oyuncu 7.3 494
2003 Suç Oyuncu 6.8 180
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,138
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022