Giriş Kayıt
Leon Adair Jr.

Leon Adair Jr.


Oyuncu

Leon Adair Jr., oyuncu.

Güçlüler Bölgesi (1997), Akrebin Laneti (2001), Ufak Sahtekarlıklar (2000), Tatlı ve Alçak (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leon Adair | Leo Adair
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 17,761

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Çeşitli 6.5 7,835

Akrebin Laneti
2001 Komedi Çeşitli 6.8 35,275

Ufak Sahtekarlıklar
2000 Komedi Çeşitli 6.7 34,221
2000 Komedi Çeşitli 6.5 9,394

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Çeşitli 7.3 30,158

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Çeşitli 5.2 1,090

Şöhret
1998 Komedi Çeşitli 6.3 22,520

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Çeşitli 6.9 77,794

Uç Noktalar
1996 Suç Çeşitli 6.1 15,704
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,457
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018