Giriş Kayıt
Jensen Ackles

Jensen Ackles (40)


Oyuncu, Yönetmen

Jensen Ross Ackles, 01 Mart 1978 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

2010 yılının Mayıs ayında Danneel Ackles ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Doğaüstü (2005), Sevgililer Günü Katliamı (2009), Küçük Kahraman (2007), Oyunun Laneti (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jensen Ross Ackles
Doğum Tarihi: 01 Mart 1978
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Takma İsmi: Jackles
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
9.6 (140 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (66)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.9 73
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 1,493
2010 Aksiyon Oyuncu 8.4 72
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 211

Batman: Kızıl Başlık Altında
2010 32 Animasyon Oyuncu 8.1 37,577
2010 32 Belgesel Oyuncu    

Sevgililer Günü Katliamı
2009 31 Korku Oyuncu 5.5 49,233

Küçük Kahraman
2007 29 Komedi Oyuncu 7.5 11,057

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu
Yönetmen
8.5 334,182

Oyunun Laneti
2005 Korku Oyuncu 4.9 4,126
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,364
2001 Macera Oyuncu 7.5 105,588
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,884

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 30,616
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,407
Dizi Altyazıları
The 100 (3,276) Better Call Saul (3,223) Castle Rock (2,574) La casa de papel (2,265) Preacher (1,409) Sharp Objects (1,407) Vikings (1,205) The Sinner (1,183) Westworld (1,025) Friends (980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018