Giriş Kayıt
Carl Achleitner

Carl Achleitner (55)


Oyuncu

Carl Achleitner, 03 Ekim 1963 Grieskirchen, Upper Avusturya, Avusturya doğumlu oyuncu.

Das Begräbnis des Harald Kramer (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1963
Doğum Yeri: Grieskirchen, Upper Avusturya, Avusturya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.90 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 55 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 30
2016 53 Biyografi Oyuncu 6.5 264
2016 53 Dram Oyuncu 6.3 37
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 86
2011 48 Dram Oyuncu 6.2 97
2008 45 Gerilim Oyuncu 6.2 245
2006 43 Oyuncu 6.6 46
2005 Suç Oyuncu 5.3 175
2004 Dram Oyuncu 4.9 88
2004 Suç Oyuncu 7.2 4,358

Güller Sokağı
2003 40 Dram Oyuncu 6.8 2,147

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,040
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018