Giriş Kayıt
Kirk Acevedo

Kirk Acevedo (47)


Oyuncu

Kirk M. Acevedo, 27 Kasım 1971 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

2005 yılının Mayıs ayında Kiersten Warren ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

12 Maymun (2015), Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar (2018), Prime Suspect (2011), Law & Order: Trial by Jury (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kirk M. Acevedo
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1971
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.74 m
8.6 (19 Oy)
  • Currently 172.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 47 Korku Oyuncu 5.7 39,949

12 Maymun
2015 Macera Oyuncu 7.7 34,786

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 386,012
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,207
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 179,933

Dünya İle Çarpışma
2011 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,202
2011 Suç Oyuncu 7.3 3,470

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.3 775,309
2010 Suç Oyuncu 7.6 28,281
2008 Dram Oyuncu 8.4 204,803
2007 Suç Oyuncu 8.2 13,287

Yenilmez
2006 35 Biyografi Oyuncu 7.1 59,989
2006 35 Dram Oyuncu 5.4 102
2006 Suç Oyuncu 6.5 1,091

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 34 Biyografi Oyuncu 6.7 78,117

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu 9.5 309,949
2001 30 Belgesel Oyuncu 7.8 360

Kazan Dairesi
2000 29 Gerilim Oyuncu 7.0 46,111
2000 29 Suç Oyuncu 7.3 4,640

Büyük Yem
2000 29 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,009
2000 29 Dram Oyuncu 6.6 196

Sıcak Servis
2000 29 Komedi Oyuncu 6.1 367
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,325
1999 Suç Oyuncu 8.0 67,439

İnce Kırmızı Hat
1998 27 Dram Oyuncu 7.6 159,109
1998 Suç Oyuncu 6.9 1,310
1997 Suç Oyuncu
8.7 80,373
1996 25 Komedi Oyuncu 5.7 1,172
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,770
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019