Giriş Kayıt
Roberto Accornero

Roberto Accornero (61)


Oyuncu

Roberto Accornero, 09 Mart 1957 Ivrea, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu.

(2003) Gençliğin En İyisi (2003), (2001) Uykusuz (2001), (2009) Çift Zaman (2009), (2014) I nostri ragazzi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1957
Doğum Yeri: Ivrea, Piedmont, İtalya
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 7.9 284
2014 57 Dram Oyuncu 6.5 1,246
2011 54 Suç Oyuncu 6.0 16
2010 53 Tarihi Oyuncu 6.5 435
2009 52 Dram Oyuncu 7.0 511

Çift Zaman
2009 52 Suç Oyuncu 6.7 3,364

Ayrılık Günleri
2005 48 Dram Oyuncu 5.9 416

Gençliğin En İyisi
2003 46 Dram Oyuncu 8.5 18,587
2003 46 Komedi Oyuncu 6.2 791

Uykusuz
2001 44 Gizem Oyuncu 6.3 5,654
2001 Oyuncu    
1996 Oyuncu 6.9 101
1995 38 Suç Oyuncu 6.9 470
1990 33 Komedi Oyuncu 7.0 105
1985 28 Komedi Oyuncu 6.9 162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018