Giriş Kayıt
Roberto Accornero

Roberto Accornero (61)


Oyuncu

Roberto Accornero, 09 Mart 1957 Ivrea, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu.

(2003) Gençliğin En İyisi (2003), (2001) Uykusuz (2001), (2009) Çift Zaman (2009), (2014) I nostri ragazzi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1957
Doğum Yeri: Ivrea, Piedmont, İtalya
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 57 Dram Oyuncu 6.5 882
2011 54 Suç Oyuncu    
2010 53 Tarihi Oyuncu 6.4 386
2009 52 Dram Oyuncu 7.0 456

Çift Zaman
2009 52 Suç Oyuncu 6.7 3,113

Ayrılık Günleri
2005 48 Dram Oyuncu 5.9 382

Gençliğin En İyisi
2003 46 Dram Oyuncu 8.5 16,618
2003 46 Komedi Oyuncu 6.2 711

Uykusuz
2001 44 Gizem Oyuncu 6.3 5,071
2001 Oyuncu    
1996 Oyuncu 7.0 83
1995 38 Suç Oyuncu 6.9 407
1990 33 Komedi Oyuncu 7.0 92
1985 28 Komedi Oyuncu 7.0 135
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018