Giriş Kayıt
Stuart Abramson

Stuart Abramson


Kameraman, Oyuncu

Stuart Abramson, kameraman, oyuncu.

İlk Gün (2001), Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler (2005), Bu Nasıl Sarışın (2001), Revenge (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart M. Abrahmson | S. Abramson | Stuart M. Abra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 6.2 9,075
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 10,237
2011 Korku Kameraman 5.7 5,839
2011 Komedi Kameraman 3.7 273
2011 Dram Kameraman 7.9 107,263
2009 Gerilim Kameraman 6.2 1,315
2009 Komedi Kameraman 7.2 19,931
2008 Komedi Kameraman 4.3 9,115
2007 Korku Kameraman 5.0 2,537

Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç
2006 Komedi Kameraman 5.7 16,895

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 Komedi Kameraman 5.1 63,545

Zehir
2005 Gerilim Kameraman 4.7 9,170

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Kameraman 7.6 205,725
2005 Dram Kameraman 5.5 27
2004 Komedi Kameraman 5.4 20,768

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Kameraman 5.5 51,206

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 106,521
2002 Biyografi Kameraman 7.3 30,602
2002 Kısa Metraj Kameraman 7.6 4,254
2002 Komedi Kameraman
Oyuncu
8.0 58,980

İlk Gün
2001 Suç Kameraman 7.7 355,902

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Kameraman 6.3 164,603

İkinci Şans
2001 Komedi Kameraman 5.4 20,613
2001 Komedi Kameraman 7.2 5,270

Kanıt Peşinde
2000 Suç Kameraman 7.7 73,184

İş Bitirici
2000 Komedi Kameraman 4.8 11,272

Erkek Jigolo
1999 Komedi Kameraman 5.7 66,492

Mafya
1998 Komedi Kameraman 5.5 13,842

Katiller
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 25,564

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Kameraman 5.4 7,842

Abbottlar
1997 Dram Kameraman 6.4 10,646

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Kameraman 2.4 8,659

Korsan
1995 Aksiyon Kameraman 5.6 24,065
1995 Aksiyon Kameraman 5.1 41

Bomba
1994 Aksiyon Kameraman 6.2 26,296
1994 Aksiyon Kameraman 5.7 15,893

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
6.6 14,146

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Kameraman 6.1 14,761

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Kameraman 7.0 57,812

Av 2
1990 Aksiyon Kameraman 6.3 133,428

Vahşi Duygular
1990 Komedi Kameraman 7.2 74,710

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Kameraman 5.2 36,595
1987 Macera Oyuncu 4.3 9,583
1981 Aksiyon Kameraman 5.0 794
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019