Giriş Kayıt
Patsy Grady Abrams

Patsy Grady Abrams


Oyuncu

Patsy Grady Abrams, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Utanç
2004 Komedi Oyuncu 5.1 11,525

Devlet Başkanı
2003 Komedi Oyuncu 5.4 16,901
2000 Komedi Oyuncu 6.2 12,434

Gençlik Yılları
1999 Dram Oyuncu 7.1 6,097

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 210,475
1998 Komedi Oyuncu 6.4 12,587
1996 Aile Oyuncu 5.2 9,251

Annem Bir Katil
1994 Komedi Oyuncu 6.7 24,202
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019